Skip and go to content
Terug naar Nieuws

29 sep 2021

Een oplossing is vaak dichterbij dan je zelf denkt.

Hoe onze interieurarchitecten verrassende oplossingen bedenken om jullie droomproject mogelijk te maken.

210121 Realisatie

Een oplossing is vaak dichterbij dan je zelf denkt.

Je hebt een droom. Je wil je droomwoning realiseren. Wij staan klaar om samen met jullie je droomproject uit te werken.

Een belangrijk deel van ons werk is luisteren… We willen samen met jullie achterhalen wat jullie wensen zijn – en wat nog belangrijker is – achterhalen waarom dat jullie wensen zijn. Veel wensen van klanten kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. En soms ligt de oplossing dichterbij dan je denkt.

Ons team bestaat uit zowel architecten, ingenieur-architecten als interieurarchitecten. Ieder van ons heeft naast algemene kennis ook z’n specialiteit. Het is de samenwerking in team die ons gezamenlijk beter maakt.

Doordat we met een verschillende blik naar een ontwerp kijken zien we vaak een verscheidenheid aan oplossingen. Vaak is de op het eerste gezicht meest logische oplossing helemaal niet de beste.

Vaak kan het eenvoudiger, beter, goedkoper, efficienter én sneller tegelijk!

Daar word je als klant alleen maar beter van.

Onze interieurarchitecten zijn gespecialiseerd in het vinden van oplossingen binnen bestaande woningen. In veel gevallen is er geen extra ruimte nodig en volstaan interieuroplosssingen zonder een uitbreiding van de woning. Hierdoor is er in veel gevallen zelfs geen omgevingsvergunning nodig. Soms is de medewerking van een architect zelfs niet verplicht. En het resultaat? Een prachtige, verfijnde volledig afgewerkte droomwoning…

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Distelhof 3 28