Skip and go to content

Wilde plannen?

Vertrouw ons je vragen en bezorgdheden toe zodat we samen een geschikt traject naar jouw droomproject kunnen uitstippelen. Hieronder vertellen we je graag hoe we daarvoor zorgen.

BMA Info

Wederzijds vertrouwen om tot het beste project te komen

Je vertrouwt ons binnenkort je droom toe. We zijn ons ervan bewust dat die droom een bepaalde spanning met zich meebrengt. Daarom begeleiden wij jou zo goed mogelijk in het bouwproces dat voor de deur staat. We doen er alles aan om van jouw project ons beste project te maken.

Dat kunnen we door onze gestructureerde manier van werken. Onze werkwijze is het resultaat van de ervaring van al onze medewerkers en wordt gedragen door het hele kantoor. We grijpen iedere kans om onze aanpak continu te verbeteren. Daardoor staan wij garant voor de best mogelijke aanpak en kunnen we onze klanten het beste helpen. Dat is zowel voor jou als voor ons een enorm voordeel.

AP1W6578

Je persoonlijk aanspreekpunt in combinatie met de genialiteit van een team.

In ons kantoor werken we met projectarchitecten. Dat betekent dat jij en je project een eigen architect toegewezen krijgen. Hij of zij is de rechterhand van de bouwheer in het volledige bouwproces, van eerste voorontwerp tot de oplevering van de realisatie. Daardoor kunnen we een persoonlijke aanpak en continuïteit aanbieden en gaat geen informatie verloren.

Elke projectarchitect kan rekenen op de steun van een team van getalenteerde medewerkers met elk hun specialiteit. Om onze talenten voortdurend te ontwikkelen, biedt Ben Martens Architecten aan alle medewerkers een lidmaatschap aan van het Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en het Wetenschappelijke en Technisch Centrum voor de Bouw (WTCB). Daarnaast doen we voor bijkomende permanente vorming een beroep op onder andere de Vitruvius Academy. Indien bepaalde kennis toch niet intern voorhanden is, spreken we betrouwbare partners aan die over de nodige informatie beschikken. Op die manier garanderen we transparantie en gespecialiseerde kennis op elk moment.

Ons team bestaat uit architecten, burgerlijk ingenieur-architecten, interieurarchitecten en administratieve medewerkers. Omdat we over zeer diverse medewerkers beschikken, kunnen we een breed pakket aan diensten aanbieden, gaande van kleine interieuropdrachten tot grootschalige projectontwikkelingen. Op de volgende pagina presenteren we onze 9 medewerkers.

De beste werkwijze voor een kwalitatief project

Jouw project verdient de beste aanpak. Door onze gestructureerde manier van werken ligt de kwaliteit van ons werk hoog. Bovendien zijn we er zeker van dat je van ons de meest volledige informatie krijgt. Je mag erop rekenen dat we de juiste vragen op het juiste moment zullen stellen. Door op regelmatige basis checklists met jou te overlopen, vermijden we dat we een overvloed aan informatie op eenzelfde moment op je afvuren. Bovendien bieden we jou daardoor een houvast.

Al bij de start van onze samenwerking stellen we alles in het werk om je project zo vlot mogelijk van start te laten gaan. Kort na de start zullen we je wensen en eisen bespreken.
Dat is een cruciaal moment waarop we de juiste informatie proberen te verzamelen. Tijdens het verdere traject zullen we de verkregen informatie verder uitdiepen door middel van onze expertise en onze checklists. Dankzij die manier van werken zijn we zeker dat niets aan jouw en onze aandacht ontsnapt. Waar nodig zullen we je uiteraard bijkomend informeren.

Distelhof 3 24

Duidelijke informatie en permanente begeleiding

Er moeten veel keuzes gemaakt worden in de komende weken en maanden. We bieden jou duidelijke en objectieve informatie. Onze architecten doen jou zinvolle suggesties over
wat kan, mag en moet en dat steeds op het juiste moment. Op sleutelmomenten ontvang je van ons een brochure met handige informatie. Je zal merken dat ons neutraal advies een
verademing is in de complexe wereld van de bouw. Maak er dus zeker gebruik van.

Je bepaalt zelf waar je jouw geld aan besteedt

Het is normaal dat je waar wil voor je geld. Bovendien heb je niets aan een kostenplaatje dat hoger is dan je budget. Om die reden maken wij een raming bij het voorontwerp en heb je te allen tijde een inzicht in de prijs van je project. Daardoor kan je zelf bepalen waaraan je jouw geld besteedt en kan je betere keuzes maken. Zo voorkomen we vervelende verrassingen tijdens de uitvoering. Daarnaast geven we jou nog voor de start van de werken tips om problemen met de aannemer te vermijden. Eenmaal de werken van start gaan, controleren we de facturen van de aannemer zodat je nooit te veel betaalt.

Aspergeveld 53 (16 Of 26)

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij garanderen jou de best mogelijke voorbereiding. We starten de uitvoering van een project nooit zonder een degelijk aanbestedingsdossier. Op die manier weet iedereen wat te doen. Duidelijke afspraken maken namelijk goede vrienden. Dankzij die duidelijke afspraken en voldoende informatie vermijden we nog voor de uitvoering van je project uitzichtloze discussies.

Geen half werk maar de kers op de taart

Tijdens de uitvoering van de werken beloven we doelgerichte werfcontroles uit te voeren. Daardoor kunnen we gericht en kordaat optreden wanneer er fouten worden gemaakt. Gekoppeld aan elk werfbezoek maken we een duidelijk werfverslag op zodat elke beslissing op papier staat. Daar wordt iedereen en dus ook jouw project beter van.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.