Skip and go to content

Appartementen en commerciële ruimte in hartje Beerse

een project met uitstraling

Project Status: Opgeleverd

hehe, Beerse

2020

Beerse EXT1 High Res

In het centrum van Beerse ontworpen we voor projectontwikkelaar SebCreations deze eigentijdse meergezinswoning. De 5 ruime appartementen zijn elk voorzien van een privé terras en bieden een prima uitvalsbasis voor het gezellige dorpsleven. De atypische dakvorm zorgt in het straatbeeld voor een speelse variant op het klassieke zadeldak en draagt bovendien bij aan de beleving van het riante dakappartement. Het commerciële pand dat op het gelijkvloers werd ingericht, geniet een ideale ligging pal in het midden van de bruisende winkelstraat. Een doorrit naar de achterzijde van het perceel geeft toegang tot een collectieve ruimte met parkeervoorzieningen en fietsenstalling. Rondom de terrassen en op het dak van de fietsenberging werd een groendak aangelegd om ecologische en esthetische redenen. Zoals steeds werden deze moderne appartementen afgewerkt met de nodige aandacht voor kwaliteit, energiezuinigheid, en duurzaamheid.

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.