Skip and go to content

Een mooi project in Geel

appartementen in Geel

Project Status: Klaar

2021

Dehei Exterieur1

In het dorpscentrum van Winkelomheide ten zuiden van Geel, realiseren we samen met projectontwikkelaar SebCreations deze hedendaagse residentie. Het project voorziet in een gezonde mix van 11 één- en tweeslaapkamerappartementen. De gelijkvloerse woningen hebben elk toegang tot een privaat tuintje, terwijl de bewoners van de bovengelegen appartementen allemaal kunnen vertoeven op hun ruime private terrassen. Het project wordt opgetrokken in 2 fases, wat ook duidelijk af te lezen is aan het ontwerp. De verspringing in de voorgevelbouwlijn zorgt enerzijds voor een vlekkeloze overgang tussen de aanpalende panden links en rechts. Anderzijds creëert dat een extra dynamiek in de gevels en bevordert het de privacy tussen de verschillende wooneenheden. Het perceel wordt achteraan ontsloten via een toegang aan de Gasthuisheide. In die collectieve ruimte, welke de bewoners voorziet van de nodige parkeervoorzieningen en fietsenbergingen, wordt extra aandacht besteed aan het integreren van groene elementen. Zo wordt het dak van de carport en fietsenberging uitgevoerd als groendak. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt en voldoen aan de huidige normen inzake duurzaam bouwen. Warmtepompen, vloerverwarming en PV-panelen zijn daarbij een vanzelfsprekendheid!

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.