Skip and go to content

Appartementen met ondergrondse parking in Mortsel

Kwalitatieve appartementen in de zuidrand van Antwerpen

2021

DSC2724

Deze eigentijdse meergezinswoning met ondergrondse parking bevindt zich tussen het centrum van Mortsel en fort 4 in de zuidrand van Antwerpen. De zeven ruime appartementen zijn elk voorzien van een privé terras en bieden een prima uitvalsbasis voor het gezellige stadsleven. Van de zeven appartementen is er één duplex-appartement. Dit appartement bevindt zich boven de toegang tot de ondergrondse parking en heeft een eerder traditionele indeling met een leefverdieping en een slaapverdieping. Hierdoor voelt dit appartement bijna aan als een typische grondgebonden woning. De toegangen tot alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk en de gelijkvloerse appartementen zijn helemaal klaargestoomd voor levenslang wonen. Zoals steeds werden deze moderne appartementen afgewerkt met de nodige aandacht voor kwaliteit, energiezuinigheid, en duurzaamheid.

De ondergrondse parking biedt ruimte aan voldoende wagens en is voorzien van een zeer ruime fietsenstalling met een aangepast systeem om fietsen op te hangen. Ook werd een handige fietsgeul voorzien om ook zwaardere elektrische fietsen zonder ongelukken in de kelder te krijgen.

Het dak van de ondergrondse parking werd omwille van ecologische en esthetische redenen volledig afgewerkt als intensief groendak en kan dus als tuin worden gebruikt.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.