Skip and go to content

Appartementen in Vorselaar

deze appartementen voelen aan als 'een huis'

2020

D705 Vorselaar EXT A FINAAL High Res

Deze residentie gelegen in de dorpskern van de landelijke gemeente Vorselaar, geeft plaats aan 7 comfortabele en eigentijdse woningen. De 3 gelijkvloerse appartementen hebben elk hun eigen voordeur, maar ook de 4 duplex-appartementen zijn door middel van een collectieve buitentrap aan de achterzijde elk afzonderlijk toegankelijk. De wooneenheden zijn voorzien van hun eigen private buitenruimte. Wat dit project uniek maakt, zijn de patio’s van de gelijkvloerse appartementen, die een enorme meerwaarde betekenen op vlak van lichtinval en beleving. Een doorrit onder het gebouw geeft toegang tot de achterzijde van het perceel, waar de nodige ruimte is voorzien voor parkeerplaatsen en fietsenstalling. Zoals steeds bij de projecten van projectontwikkelaar SebCreations worden de woningen degelijk en op een duurzame manier afgewerkt, met warmtepompen en PV-panelen.

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.