Skip and go to content

Ons architectenkantoor!

Welkom...

Liersesteenweg 39, Lint

2021

AP1W2152

De gestage groei van ons kantoor deed ons uitkijken naar een ruimere locatie. We kozen daarbij bewust voor een centrale ligging in de bedrijvige kern van Lint.

De vormgeving van het architectenbureau is hedendaags en past zich naadloos in in het straatbeeld. Subtiele ingrepen geven het gebouw z’n eigenheid in de straat en onze persoonlijke toets. Ons kantoor is een lichte en luchtige aangename werkplek en een leuke ontmoetingsruimte. 

Het architectenkantoor is Bijna EnergieNeutraal. Dat betekent dat het gebouw zeer weinig energie nodig heeft om verwarming, koeling, sanitair en ventilatie te doen werken. Zeer degelijke isolatie en luchtdicht bouwen, in combinatie met een ventilatiestysteem met warmterecuperatie, maakt dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Aan de beperkte warmtebehoefte wordt voldaan door een warmtepomp. De elektriciteit daarvoor wordt geleverd door zonnepanelen.

Boven het kantoor bevindt zich een duplex huurappartement met twee slaapkamers, een lichte en ruime leefruimte en een dakterras. Het architectenkantoor beschikt over een eigen parking en een boomgaard… een rustige oase in alle drukte…

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.