Skip and go to content

Ons architectenkantoor!

Welkom...

Liersesteenweg 39, Lint

2021

AP1W2152

De gestage groei van ons kantoor deed ons uitkijken naar een ruimere locatie. We kozen daarbij bewust voor een centrale ligging in de bedrijvige kern van Lint.

De vormgeving van het architectenbureau is hedendaags en past zich naadloos in in het straatbeeld. Subtiele ingrepen geven het gebouw z’n eigenheid in de straat en onze persoonlijke toets. Ons kantoor is een lichte en luchtige aangename werkplek en een leuke ontmoetingsruimte. 

Het architectenkantoor is Bijna EnergieNeutraal. Dat betekent dat het gebouw zeer weinig energie nodig heeft om verwarming, koeling, sanitair en ventilatie te doen werken. Zeer degelijke isolatie en luchtdicht bouwen, in combinatie met een ventilatiestysteem met warmterecuperatie, maakt dat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Aan de beperkte warmtebehoefte wordt voldaan door een warmtepomp. De elektriciteit daarvoor wordt geleverd door zonnepanelen.

Boven het kantoor bevindt zich een duplex huurappartement met twee slaapkamers, een lichte en ruime leefruimte en een dakterras. Het architectenkantoor beschikt over een eigen parking en een boomgaard… een rustige oase in alle drukte…

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.