Skip and go to content

architecturale transformatie van een landelijke hoevewoning in Bonheiden

Ontdek hoe Ben Martens Architecten een zonevreemde hoevewoning omtoverde tot een modern architecturaal juweel

2022

J6A5785 Kopie

Bent u op zoek naar een ervaren architectenbureau in de provincie Antwerpen dat gespecialiseerd is in doorgedreven verbouwingsprojecten? Bij Ben Martens Architecten hebben we een passie voor het omtoveren van bestaande woningen tot moderne architecturale pareltjes. Onze focus ligt op totaalrenovaties, waarbij we oude panden nieuw leven inblazen en ze aanpassen aan de behoeften van het moderne leven.

Eén van onze recente projecten is de transformatie van een zonevreemde hoevewoning in het pittoreske Bonheiden. Deze woning bestond oorspronkelijk uit twee afzonderlijke huizen, maar tijdens de totaalrenovatie hebben we ze samengevoegd tot één prachtige, eigentijdse woonruimte. Het resultaat is verbluffend.

De uitbouw aan de achterkant van de woning werd volledig geopend, waardoor er ruimte ontstond voor een lichtrijke leefkeuken en een gezellige speelhoek. De bewoners kunnen nu ten volle genieten van het adembenemende landelijke uitzicht, want ook de achtergevel werd maximaal geopend.

In de lage zolder hebben we een meesterlijke master bedroom gecreëerd, samen met een ruime dressing en een gloednieuwe badkamer. De oorspronkelijke houten dakstructuur werd met zorg behouden, waardoor het authentieke karakter van de woning subtiel naar voren komt.

Kortom, dit project in Bonheiden is een voorbeeld van ons vakmanschap en onze passie voor totaalrenovaties. Als u op zoek bent naar een architectenbureau dat in staat is om uw woning om te toveren tot een droomhuis, bent u bij Ben Martens Architecten aan het juiste adres.

Bent u gevestigd in Antwerpen, Lint, Kontich, Hove, Boechout, Lier, Edegem, Duffel, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Nijlen, Berlaar, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Boom, Aartselaar, of Antwerpen zelf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw verbouwingsdromen werkelijkheid te maken. Samen met onze gespecialiseerde partners bieden we concrete antwoorden op al uw vragen, met bijzondere aandacht voor energetische verbeteringen. Wacht niet langer; uw droomproject begint hier. Contacteer Ben Martens Architecten vandaag nog!

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.