Skip and go to content

Architectuur Meesterschap in Hove: Van Gelijkvloerse Woning tot Stijlvolle Villa

Ontdek Onze Architecturale Transformaties in de Provincie Antwerpen

2021

DSC9264

Welkom bij Ben Martens Architecten, waar we van gewone woningen buitengewone stijlvolle villa's maken. Als toonaangevend architectenbureau in de provincie Antwerpen, hebben we een passie voor het transformeren van ruimtes in moderne architecturale pareltjes. Onze focus ligt op doorgedreven verbouwingsprojecten en het omtoveren van gelijkvloerse woningen, zoals de prachtige villa in het rustige Hove die we hebben getransformeerd.

Architecturale Vernuft in Hove

Onze recente projecten spreken voor zich. Neem bijvoorbeeld de gelijkvloerse woning in Hove. We hebben niet alleen de bewoonbare oppervlakte vergroot door een strakke uitbreiding, maar we hebben ook gezorgd voor naadloze integratie. Geen zichtbare balken of doorhangende constructies; het lijkt alsof de uitbreiding er altijd is geweest. Dankzij doordachte interieurkeuzes vormen de leefruimte en de uitbreiding één harmonieus geheel.

Slimme Energie-Efficiëntie

Bij Ben Martens Architecten gaan we verder dan esthetiek. We begrijpen het belang van energetische optimalisatie. Daarom behielden we bestaande zonnepanelen en isoleerden we de gebouwschil met hedendaagse isolatiepakketten voor gevels, daken, ramen en deuren. Ons doel? Het minimaliseren van warmteverlies en stookkosten, en het creëren van duurzame, comfortabele woningen.

Jouw Droomproject in Antwerpen

Ben je op zoek naar een architectenbureau dat jouw verbouwingsdromen kan waarmaken in Antwerpen en omliggende gemeenten, zoals Lint, Kontich, Boechout, en Mechelen? Bij Ben Martens Architecten bieden we concrete antwoorden op al jouw vragen. Onze klanten zijn mensen met een zeker budget die streven naar buitengewone resultaten.

Maak Jouw Visie Werkelijkheid

Bij Ben Martens Architecten geloven we in het verwezenlijken van architecturale dromen. Laat ons jouw woning transformeren tot een meesterwerk zonder de clichétermen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw woning kunnen omtoveren tot een stijlvol juweel met onze expertise in doorgedreven verbouwingen.

Onze werkregio omvat de hele provincie Antwerpen, inclusief gemeenten zoals Mortsel, Wommelgem, Aartselaar, en Antwerpen zelf. Bereid je voor op een verbluffende transformatie met Ben Martens Architecten.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.