Skip and go to content

Ben Martens Architecten: Creëer Uw Droomvilla in Nijlen, Antwerpen

Moderne Luxe en Duurzaamheid Ontmoeten Kunst in Architectuur

Antwerpen, Nijlen

2020

Distelhof 3 2

Welkom bij Ben Martens Architecten, waar we uw visie omzetten in een buitengewone nieuwbouw eengezinswoning.

Onze passie is het creƫren van mooie villa's, en onze ervaring strekt zich uit over de hele provincie Antwerpen, waaronder de pittoreske gemeente Nijlen.

Uw Toekomstige Elegante Villa

Deze prachtige vrijstaande woning in Nijlen is een toonbeeld van privacy en verfijning. Gesloten aan de straatzijde om uw rust te waarborgen, onthult deze villa haar ware schatten achteraan. De ruime zithoek, eetkamer en lichte leefruimte omarmen de weelderige tuin. Een slanke luifel biedt een perfect overdekt terras voor zomerse avonden en beschermt u tegen de zon op de warmste dagen.

Interieur op Maat van Uw Stijl

Bij Ben Martens Architecten leggen we de nadruk op hoogwaardige materialen en doordacht interieurontwerp. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, of de haard, ons team van interieurarchitecten zorgt ervoor dat uw villa klasse en stijl uitstraalt.

Een Villa voor Levenslang Wonen

Deze woning is ontworpen om uw leven lang te voldoen aan uw behoeften. Met 3 slaapkamers op de verdieping, 2 badkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers) en een ruim thuiskantoor dat eenvoudig kan worden omgevormd tot een extra slaapkamer, biedt deze villa flexibiliteit en comfort voor de toekomst.

Duurzaamheid als Standaard

Bij Ben Martens Architecten streven we naar duurzaamheid zonder compromis. Deze villa heeft een ongelooflijk E-peil van -3, dankzij grondige isolatie, luchtdichtheid, zonnepanelen en een warmtepomp. Bij ons is duurzaamheid state-of-the-art.

Uw Droomvilla Wacht op U

Klaar om uw droomvilla in Nijlen of elders in de provincie Antwerpen te realiseren? Neem vandaag nog contact op met Ben Martens Architecten en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis.