Skip and go to content

droomvilla in Nijlen

Ontdek onze exclusieve architectuur voor nieuwbouw eengezinswoningen

2023

J6A4380

Ben martens architecten, gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve nieuwbouw eengezinswoningen, presenteert met trots een recent project: een vrijstaande villa gelegen in bevel, een pittoreske deelgemeente van nijlen. Deze unieke woning straalt een overvloed aan natuurlijk licht uit, met een doordacht ontwerp dat de tuinzijde optimaal benut.

 

Stap binnen in een oase van licht en ruimte, waar elk detail zorgvuldig is overwogen. Geniet van het buitenleven op het overdekte terras, een naadloze verlenging van de leefruimte. Ervaar het comfort van een prachtige badkamer en ruime, lichte slaapkamers, ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

 

Bij ben martens architecten geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke levensstijl en persoonlijkheid. Laat ons ervaren team jou begeleiden van concept tot realisatie. Samen creëren we jouw droomvilla, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen in perfecte harmonie.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken en jouw eerste stap te zetten naar het verwezenlijken van jouw architecturale droom.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.