Skip and go to content

Een interieur op maat als oplossing voor het probleem

Door te luisteren naar de bezorgdheden van de klant vinden we de beste oplossing

2023

1 J6A9709

De vraag van de klant voor dit project was om meer ruimte te creëren in hun leefruimte. Er was bijna geen ruimte meer om uit te breiden en dit zou om allerlei redenen complex en duur geweest zijn. Als ontwerper voelden we heel snel aan dat we deze woning konden optimaliseren door in samenspraak met de klant de huidige indeling op een andere manier in te vullen. Op die manier bereikten we een nog beter resultaat. We creëerden een open gevoel met een connectie tussen de eetruimte, keuken en leefruimte.

 

De bestaande indeling zorgde ervoor dat de woning gesloten aanvoelde en was verdeeld in aparte ruimtes. Door de juiste openingen te maken, creëerden we één rustig geheel. De open ruimte maakt dat de woning licht en ruimtelijk aanvoelt zonder al te ingrijpende wijzigingen. Er werd gebruikt gemaakt van een interieur op maat dat door de hele leefruimte doorloopt en op deze manier een geheel vormt met de woning.

 

Het interieur op maat gaat van een kastenwand met een verdoken deur en tv-nis naadloos over naar een zitbank waaronder ook nog bergruimte voorzien werd. De andere kastenwand zorgt voor voldoende bergruimte en werd wat luchtiger gemaakt door gebruik te maken van elegante nissen. Er werd gekozen om de materialen op elkaar af te stemmen en gebruik gemaakt van subtiele details zodat het interieur op maat een stijlvol geheel vormt doorheen het huis. Het resultaat is een interieur op maat dat een antwoord biedt op de noden van de klant. We leverden hier een mooi en fijn afgewerkt interieur op maat af; een grote meerwaarde voor deze woning.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.