Skip and go to content

Exclusieve Architectuur voor Elegante Nieuwbouw Villa's in Antwerpen

Ontdek Onze Creatieve Visie voor Uw Droomhuis

2021

MG 8489 HDR

Ben Martens Architecten - Uw Architect voor Exclusieve Nieuwbouw Villa's

Welkom bij Ben Martens Architecten, uw vertrouwde partner voor het realiseren van exclusieve nieuwbouw eengezinswoningen en prachtige villa's in de provincie Antwerpen. Als u op zoek bent naar een expert in het creëren van unieke architectonische hoogstandjes, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons doel is duidelijk: wij streven ernaar om voor u een uitzonderlijk stuk architectuur te creëren dat naadloos aansluit bij uw visie en behoeften. We begrijpen dat u veeleisend bent, op zoek naar meer dan zomaar een huis; u zoekt een thuis, een statement van uw stijl en smaak.

Onze Projecten

Bij Ben Martens Architecten hebben we een passie voor het ontwerpen van unieke eengezinswoningen en prachtige villa's die niet alleen opvallen in hun esthetische pracht, maar ook functioneel en duurzaam zijn. Een goed voorbeeld is onze recente creatie in Oelegem. Deze vrijstaande nieuwbouwwoning is een toonbeeld van elegantie en vakmanschap. De opvallende (dak)vorm en het gebruik van zwart in de materialen geven deze woning een onderscheidende uitstraling.

Uw Toekomstige Thuis

Het interieur van deze eengezinswoning is ontworpen met aandacht voor ruimtelijkheid en functionaliteit. De centrale vide vormt het kloppende hart van het huis, waar de zithoek, eetkamer, werkruimte en keuken harmonieus samenkomen. Hier geniet u van fascinerende doorzichten en een gevoel van openheid. Een prachtige stalen trap (van de firma Genico) fungeert als blikvanger.

Waar We Werken

Ons werkgebied omvat de hele provincie Antwerpen, met een sterke focus op gemeenten zoals Lint, Kontich, Hove, Boechout, Lier, Edegem, Duffel, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Nijlen, Berlaar, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Boom, Aartselaar en Antwerpen zelf. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om uw dromen te verwezenlijken.

Uw Droomhuis Begint Hier

Bent u klaar om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden? Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Ben Martens Architecten uw visie kan omzetten in een meesterwerk van architectuur. Samen kunnen we uw unieke leefomgeving creëren, een plek waar u zich thuis voelt en waar u trots op kunt zijn.

Wacht niet, neem nu contact op en laat ons uw droomhuis bouwen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u iets buitengewoons te creëren.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.