Skip and go to content

Hedendaagse rijwoning in Nijlen

Innovatief Ontwerp en Modern Comfort

2024

J6A8424

Bij binnenkomst via de doordachte doorsteek, afsluitbaar met een houten poort, ervaart men direct de aandacht voor privacy en veiligheid. Deze doorgang biedt bovendien ruimte voor het stallen van fietsen. De voordeur, gelegen in deze doorsteek, leidt naar een uitnodigende inkomhal. Verder bevinden zich op het gelijkvloers een moderne keuken en eetkamer, samen met een bureau aan de voorzijde van de woning. Om akoestische redenen is de voorgevel, die uitkijkt op de spoorweg aan de overkant van de straat, eerder gesloten ontworpen, wat tevens leidt tot een sobere maar moderne uitstraling. De meeste ruimtes openen zich daarom naar de achtertuin.

De eerste verdieping biedt een functioneel en interessant gebruik van de beschikbare ruimte. Hier bevinden zich de master bedroom, een stijlvolle badkamer en de ruime zithoek met ramen die uitkijken op een groendak en zich richten op de achtertuin. Op de tweede verdieping bevinden zich twee speelse kinderkamers, waarvan één zich opent tot in de nok van het dak, en een technische berging. De ramen die hier geplaatst zijn in de inkeping van het volume zorgen voor meer dan voldoende natuurlijk licht in de slaapkamers. De meeste ramen voorzien van screens, die de woning beschermen tegen oververhitting.

De woning is ontworpen als een monolithisch geheel, afgewerkt met rode tegelpannen, rode gevelstenen en zinken dakranden in Pigmento Rood, wat zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling. De contrasterende grijsgroene raamkozijnen en houten elementen, terug te vinden in de tuinpoort en rondom de ramen, geven de woning een modern en warm karakter.

Uw Droomwoning in de Provincie Antwerpen

Bij Ben Martens Architecten combineren we innovatie met stijl om unieke en luxe nieuwbouw villa's te creëren in de provincie Antwerpen. Wij richten ons op klanten met een verfijnd oog voor detail en een passend budget, die op zoek zijn naar een woning die zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

Onze expertise ligt in het ontwerpen van schitterende eengezinswoningen die perfect aansluiten bij uw levensstijl en wensen. Of u nu in Lint, Kontich, Hove, Boechout, Lier, Edegem, Duffel, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Nijlen, Berlaar, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Boom, Aartselaar of Antwerpen woont, wij staan klaar om uw droomvilla te realiseren.

Innovatief Ontwerp en Modern Comfort

Bij ons architectenbureau wordt elk project met de grootste zorg en aandacht aangepakt. Een voorbeeld hiervan is deze recente realisatie in Nijlen, waar een verfijnde rijwoning werd ontworpen met een unieke vorm die perfect aansluit bij de contouren van het perceel. Dit project toont onze bekwaamheid om innovatieve ontwerpen te combineren met modern comfort.

Duurzaamheid en Functionaliteit

We zetten sterk in op duurzaamheid en functionaliteit. Onze woningen zijn uitgerust met de nieuwste technieken, zoals een ventilatiesysteem D en een bodem-water-warmtepomp, om een milieuvriendelijke en comfortabele leefomgeving te garanderen.

Wij ontwerpen uw woning

Ben Martens Architecten ontwerpt uw woning. Met onze expertise en uw visie creëren we samen een woning die perfect bij u past. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit in elk aspect van het ontwerp- en bouwproces.

Neem Contact Op

Bent u klaar om uw droomvilla te realiseren? Neem vandaag nog contact op met Ben Martens Architecten en ontdek hoe wij uw visie tot leven kunnen brengen. Wij staan klaar om u te begeleiden van concept tot oplevering en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Ben Martens Architecten staat uw droomwoning centraal. Laat ons uw visie omzetten in een architecturaal meesterwerk. Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe luxueuze thuis.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.