Skip and go to content

Moderne, elegante villa in Rumst: Een pronkstuk van ruimte en duurzaamheid

2020

DSC2994

Welkom bij Ons Architectenbureau - Uw Partner voor Luxueuze Villa's in de Regio

Bent u op zoek naar de perfecte architect om uw droomvilla te realiseren? Zoek niet verder! Ons toegewijde team van experts staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Wij richten ons op veeleisende klanten zoals u, die streven naar een woning van uitzonderlijke kwaliteit en elegantie in plaatsen zoals Rumst, Lint, Kontich, Hove, Boechout, Lier, Edegem, Duffel, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Nijlen, Berlaar, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Boom, Aartselaar, en Antwerpen.

Een Meesterwerk in de Regio

Onze recente creatie, gelegen in het serene Rumst, is een ware blikvanger. Deze ruime vrijstaande woning trekt onmiddellijk de aandacht met zijn verrassende architecturale elementen. Maar laat u niet misleiden, achter deze schijnbare complexiteit schuilt een doordacht ontwerp dat compact en energiezuinig is.

Het hoofdvolume van de woning omvat alle leefruimtes en slaapkamers, en biedt een naadloze integratie van comfort en stijl. Voor het huis bevindt zich een vooruitspringend volume met een garage en berging, inclusief een overdekt inkomgedeelte voor het ultieme welkom.

Een Oase van Licht en Privacy

Privacy is van het grootste belang in deze villa. De tuinmuur aan de voorkant voegt diepte toe aan het geheel en beschermt uw leefruimtes tegen nieuwsgierige blikken. Desondanks vindt daglicht moeiteloos zijn weg naar de woonruimtes, waardoor een harmonieuze balans tussen openheid en privacy wordt bereikt.

Energie-Efficiëntie van de Toekomst

Onze villa in Rumst is niet alleen een staaltje van hedendaagse architectuur, maar ook een toonbeeld van duurzaamheid. Met een ongelooflijk (negatief!) E-peil van -11 zetten we nieuwe standaarden. Deze indrukwekkende prestatie is te danken aan doordachte isolatie, luchtdichtheid, bescherming tegen oververhitting, zonnepanelen en een geavanceerde warmtepomp. We streven naar niets minder dan state-of-the-art in alle opzichten!

Ontdek uw Toekomstige Villa

Bent u klaar om uw woonwensen werkelijkheid te maken? Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw ideale villa in deze prachtige regio kunnen creëren. Bij ons staat uw visie centraal, en we zijn er trots op om uw dromen te verwezenlijken.

Wacht niet langer. Uw luxueuze villa wacht op u. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

 

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.