Skip and go to content

moderne nieuwbouw villa in Duffel: groen en energiezuinig ontwerp

Ben Martens Architecten - uw partner voor exclusieve nieuwbouwprojecten in Antwerpen

2023

J6A9683 Bewerkt

Welkom bij ben martens architecten, uw deskundige partner in de creatie van exclusieve nieuwbouw woningen in de provincie antwerpen. Wij zijn er trots op u ons meest recente project te presenteren: een moderne nieuwbouw villa in het charmante duffel.

Een groene en energiezuinige villa in duffel

Onze nieuwste creatie is een staaltje van modern design gecombineerd met duurzaamheid. Deze villa beschikt over een plat dak met zonnepanelen, waardoor u niet alleen kunt genieten van een eigentijdse esthetiek, maar ook van lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Ruimte voor het gezin

Deze villa biedt volop ruimte voor een gezin. Met vier slaapkamers, waaronder een royale master bedroom en drie kinderkamers, is er voldoende plaats voor iedereen. Daarnaast is er een handig bureau voor werk of studie, waardoor deze woning aan alle moderne levensstijlen tegemoetkomt.

Energie-efficiënte garage

De inpandige garage is ontworpen met de toekomst in gedachten. Hier is ruimte voor de nieuwste en meest energiezuinige technologieën, waardoor uw villa niet alleen comfortabel maar ook milieuvriendelijk is.

Verbonden met de natuur

De leefruimte van deze villa is ontworpen om een gevoel van verbondenheid met de natuur te creëren. Grote ramen bieden uitzicht op de prachtige tuin, waardoor u altijd kunt genieten van het groen om u heen.

Waarom kiezen voor ben martens architecten?

Onze reputatie als toonaangevend architectenbureau in de provincie antwerpen wordt gedreven door onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij begrijpen dat uw huis een levenslange investering is, en we streven ernaar om uw dromen tot leven te brengen.

Ontdek onze projecten

Bekijk onze portfolio voor meer inspiratie en om te ontdekken waarom steeds meer mensen in antwerpen en omliggende gemeenten, zoals duffel, voor ben martens architecten kiezen. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij uw droomhuis werkelijkheid kunnen maken. Samen creëren we uw ideale leefomgeving.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.