Skip and go to content

Ontdek jouw toekomstige thuis in de Zuidrand van Antwerpen en omliggende gemeenten

2022

J6A5488

Stel je voor: een prachtige eengezinswoning, genesteld in het schilderachtige Waarloos, een idyllische plek in Kontich, te midden van de betoverende zuidrand van Antwerpen. Deze locatie biedt niet alleen een rustige toevluchtsoord, maar ook eenvoudige toegang tot nabijgelegen gemeenten zoals Lint, Hove, Boechout, Lier, Edegem, Duffel, Mortsel, Wommelgem, Ranst, Nijlen, Berlaar, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen, Willebroek, Boom, Aartselaar, en Antwerpen.

Een oase van licht en ruimte

De bewoners van deze woning hadden een visie. Ze verlangden naar een woning die overvloeit van daglicht, met open ruimtes die een gevoel van vrijheid bieden en tegelijkertijd warmte en geborgenheid uitstralen. Vooraan in het huis bevindt zich een veelzijdige ruimte die zowel als kantoor als speelkamer kan dienen. Deze ruimte is discreet afgeschermd van de straat en opent zich naar een betoverende patio. De patio creƫert niet alleen architectonisch boeiende perspectieven, maar brengt ook een overvloed aan natuurlijk licht tot in het hart van de woning.

Een harmonieus samenspel van binnen en buiten

Aan de achterkant van het huis openen de keuken en eetkamer zich naar de weelderige tuin. De zithoek is geen gewone zithoek; het is een 'zitkuil' die een uniek en apart karakter aan de woning geeft. Hier vind je rust en comfort, omgeven door de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Jouw droomwoning wacht op jou

Deze woning in Waarloos, Kontich, is niet zomaar een huis; het is een belichaming van dromen en verlangens. Als jij op zoek bent naar een woning die jouw levensstijl weerspiegelt - een huis dat licht, ruimte, en harmonie samenbrengt - dan is dit jouw kans.

Aarzel niet langer. Neem contact met ons op om deze prachtige woning te ontdekken en jouw toekomstige thuis te vinden in de schilderachtige zuidrand van Antwerpen, te midden van al deze geweldige gemeenten.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.