Skip and go to content

Optimaal Wooncomfort voor de Toekomst: Een Elegante Woning in Antwerpen

Praktisch Ontworpen, Lichtovergoten, en Levenslang Woonplezier

2021

AP1W7865 Version 2

Welkom bij Ben Martens Architecten, waar we uw droom van een eigentijdse villa in Antwerpen realiseren. Deze woning is het perfecte voorbeeld van ons streven naar ruimte, privacy, en levenslang woonplezier voor elk budget.

Een Oase van Rust

De voorgevel van deze woning straalt sereniteit uit, en de omliggende tuinmuur versterkt dit gevoel van privacy. Achter deze muur ontvouwt zich een oase van rust, een waar paradijs voor de bewoners.

Natuurlijk Licht in Overvloed

De dienstruimten aan de voorzijde van de woning baden in natuurlijk licht, dankzij grote ramen die uitkijken op de tuin en beglaasde lichtstraten. Dit zorgt voor een uitzonderlijke ruimtelijke beleving in deze functionele ruimtes. Het belang van natuurlijk licht wordt hier volledig benut.

Levenslang Wonen met Gemak

Deze woning is ontworpen met 'levenslang wonen' in gedachten. Praktische overwegingen en toekomstgerichte planning stonden centraal. De leefruimtes bevinden zich aan de achterkant van de woning en vloeien naadloos over in de ruime tuin. De overgang van binnen naar buiten is zorgvuldig ontworpen zonder vervelende niveauverschillen, en luifels bieden bescherming tegen zon en regen.

Ruimte en Intimiteit

Alle kamers in deze woning zijn uitzonderlijk ruim en hebben hoge plafonds. De zithoek heeft bewust een verlaagd plafond gekregen om een intiemere sfeer te creëren. Hier draait alles om comfort en gezelligheid.

Een Slimme Benadering van Energie-efficiëntie

Hoewel een gelijkvloerse woning vaak ruim is, hebben we extra aandacht besteed aan isolatie en luchtdichtheid om energie-efficiëntie te garanderen. Het gebruik van een pleistersysteem op isolatie heeft geleid tot 20 cm isolatie, terwijl de buitenmuren slechts 35 cm dik zijn. Een ventilatiesysteem D met warmteterugwinning zorgt voor gezonde lucht. Zonwerende beglazing, een condenserende gaswandketel en een zonneboiler dragen bij aan het energiezuinige karakter van deze woning, die is voorzien van vloerverwarming op lage temperatuur.

Ontdek Uw Toekomstige Thuis

Stap binnen in de toekomst van comfortabel wonen. Neem contact op met Ben Martens Architecten en ontdek hoe wij uw droomwoning werkelijkheid kunnen maken.

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.