Skip and go to content

Opvallende vrijstaande woning in Oelegem

Om de prachtige centrale vide kan je niet heen

2021

MG 8489 HDR

Deze mooie vrijstaande nieuwbouwwoning in Oelegem valt op door haar opvallende (dak)vorm. Alle gebruikte materialen - van dakpannen en gevelstenen tot houten beplanking en aluminium buitenschrijnwerk - zijn zwart. Het subtiele verschil in texturen geeft een extra dimensie. De inplanting van deze ruime woning met inpandige garage op een hoekperceel waarborgt de privacy van de bewoners.

Het interieur van de eengezinswoning werd opgebouwd rond een centrale vide. Zowel de zithoek, eetkamer, werkruimte, keuken,... komen hier op uit. De vide biedt ruimtelijk interessante doorzichten en vormt de kern van de woning. Centraal in de vide staat een mooie stalen trap (van de firma Genico).

Deze opvallende woning beschikt verder over 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een open kantoorruimte voor de bewoner, ideaal voor thuiswerk!

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.