Skip and go to content

Zomerse uitbreiding van een gezellige villa

Project Status: Opgeleverd

2019

DSC8606

Sommige woningen zijn prachtig… maar na een tijdje heb je toch het gevoel dat er ruimte is voor verbetering. Dat was hier niet anders.

Uit gesprekken met de bewoners bleek dat er behoefte was aan een ruimere slaapkamer met dressing en badkamer. Op het gelijkvloers stonden een nieuwe keuken, een gezellige werkplek met zicht op de tuin en een overdekte buitenruimte op het verlanglijstje. Meer hadden wij niet nodig om deze stijlvolle woning nog mooier te maken.

Voor het overdekte terras maakten we gebruik van beweegbare lamellen van Renson. Zo kan je kiezen tussen zon of schaduw… regen of droog. De mogelijkheden van je terras worden plots eindeloos.

Op de verdieping werd extra ruimte gecreëerd voor een slaapkamer, badkamer en dressing. Door gebruik te maken van een lichtstraat in combinatie met ‘normale ramen’ worden licht, zicht en privacy perfect in balans gebracht.

We zijn trots op deze realisatie.

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.