Skip and go to content

verfijnde architectuur: unieke optopping in Duffel

een nieuwe realisatie van Ben Martens Architecten

2023

J6A9686 Bewerkt

Welkom bij ben martens architecten, waar we de kunst van verfijnde architectuur tot leven brengen. Ons recente project in duffel is een toonbeeld van vakmanschap en stijl, waarbij we een karaktervolle voorgevel nog meer grandeur hebben gegeven.

Optopping met stijl

In dit project hebben we op de dakverdieping een prachtige optopping gecreëerd die naadloos aansluit bij de stijlvolle gevel en het pittoreske straatbeeld. Deze uitbreiding heeft niet alleen de esthetiek van de woning versterkt, maar ook de functionaliteit. Aan de voorkant hebben we een extra slaapkamer toegevoegd, terwijl aan de achterkant een inspirerende bureauruimte is gecreëerd, ideaal voor thuiswerk, met een betoverend uitzicht op de tuin beneden.

Onze toewijding is duidelijk te zien in de uitbreiding van de bestaande traphal naar de extra verdieping. Dit zorgt voor een naadloze overgang en een gevoel van openheid in het hele huis.

Jouw droomhuis realiseren

Ben martens architecten staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken. Of je nu een verbouwing van een bestaande woning wil verbouwen, een nieuwbouw eengezinswoning wilt realiseren of een prachtige villa wilt bouwen, wij zijn jouw partner in dit avontuur. Onze expertise strekt zich uit over de hele provincie antwerpen, inclusief lint, kontich, hove, boechout, lier, edegem, duffel, mortsel, wommelgem, ranst, nijlen, berlaar, sint-katelijne-waver, mechelen, willebroek, boom en aartselaar.

Neem contact met ons op

Laat onze architecten jouw visie omzetten in een tastbaar meesterwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw droomhuis werkelijkheid kunnen maken.

 

DSF7796

Contacteer ons vandaag

Bel of mail ons voor een verkennend gesprek. We bespreken jullie dromen, verwachtingen en onze manier van werken.