Skip and go to content

Vrijstaande villa in Nijlen

Een prachtige vrijstaande nieuwbouw Bijna EnergieNeutrale (BEN) woning in Nijlen.

Project Status: Opgeleverd

Antwerpen, Nijlen

2020

Distelhof 3 2

Deze mooie vrijstaande woning in het landelijke Nijlen is gesloten aan de straatzijde. Zo wordt privacy gegarandeerd. De werkelijke troeven van deze villa bevinden zich achteraan. De ruime zithoek, eetkamer en lichte leefruimte omarmen de tuin. De mooie slanke luifel biedt een overdekt terras voor zomerse barbecues en voorkomt oververhitting op het heetst van een zomerdag. De vorm van de achtergevel maakt dat er een leuke wisselwerking ontstaat tussen binnen- en buitenruimten.

De woning werd stijlvol ingericht met hoogwaardige materialen. Zowel aan de keuken, badkamer, haard... werd extra aandacht besteed door onze interieurarchitecten. Dat geeft deze woning een klassevolle uitstraling.

De woning is volledig onderkelderd. De kelder werd praktisch ingericht, is uitgerust met een goederenlift en geniet van aangenaam daglicht. Op die manier kan de kelder als een zalige hobbyruimte worden gebruikt. Dat was een must voor de bouwheer-kunstenaar.

De woning is voorzien op levenslang wonen. De woning is voorzien van 3 slaapkamers op de verdieping en 2 badkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers. Het ruime thuiskantoor van de eigenaar kan in de toekomst eenvoudig worden omgevormd tot een slaapkamer.

Deze woning ademt hedendaagse en moderne architectuur en heeft een ongelooflijk E-peil van -3! Dat werd bereikt door degelijke isolatie, aandacht voor luchtdichtheid, bescherming tegen oververhitting, zonnepanelen en een warmtepomp. State of the art in alle opzichten!