Skip and go to content

Woning in Berlaar

Compact, licht, ruim en budgetvriendelijk

2015

DSC9835

We stellen je graag deze halfopen eengezinswoning (HOB) in Berlaar-Heikant voor. Deze woning is compact, licht én budgetvriendelijk!

Deze woning bestaat uit een functionele kern vooraan, aangevuld met de leefruimte achteraan. Vooraan gaat het op het gelijkvloers om de inkom, een praktijkruimte en de berging. Achteraan wordt de woning op het gelijkvloers breder en bevinden zich de keuken, eetkamer en zithoek.

Het daglicht komt in de leefruimte langs drie wegen binnen. Enerzijds is er het grote schruifraam in de achtergevel. Anderzijds is er het hoekraam in de zithoek. Dit geeft een bijzonder effect. Tot slot werd er een lichtstraat geplaatst over de volledige breedte van de woning om centraal in de woning voldoende daglicht toe te laten.

Op de eerste verdieping werd een ‘oudersuite’ gecreëerd. Het gaat om een slaapkamer die rechtstreeks toegang heeft tot een dressing en de badkamer. De badkamer dient zowel voor de ouders als de kinderen.

De kinderkamers bevinden zich op de tweede verdieping onder het hellend dak.

Zoals gezegd zit deze woning best compact en logisch in mekaar. In de leefruimte werd extra ingezet om ruimtebeleving. Dit alles maakt deze woning compact, budgetvriendelijk en licht.