Skip and go to content

Woning in Willebroek

Deze moderne woning in Willebroek moet je gezien hebben.

Project Status: Opgeleverd

2017

DSC4484

Deze moderne woning in Willebroek moet je gezien hebben.

Wat onmiddellijk opvalt is de geïntegreerde carport. De carport biedt een doorzicht naar de achterliggende tuin en zorgt voor een overdekt inkomgedeelte. Handig!

In de tuin zorgt een tuinmuur voor de nodige privacy en een afgebakende plek in de zon en uit de wind. Het ommuurde terras en de leefruimte vormen een geheel. De leefruimtes en de tuinmuur omarmen de tuin en bieden een fraai uitzicht.

Licht en ruimte zijn hier de sleutelwoorden.

De praktische keuken neemt een centrale plaats in in de woning. De bewoners zijn gepassioneerd (en professioneel) bezig met eten.

Een andere blikvanger is de open trap naar de slaapverdieping en de haard die zorgt voor gezellige avonden.

Onnodig te zeggen dat deze woning niet alleen licht, ruim en mooi werd vormgegeven maar bovenal praktisch is ingedeeld. De dienende ruimtes liggen vlak bij de te bedienen ruimtes. De trap is weliswaar open en zichtbaar en toch is er een handige scheiding tussen dag- en nachtvertrekken.

Voor deze woning werden stijlvolle en degelijke materialen gebruikt. Dat zie je onmiddellijk en geeft deze woning een extra klassevolle uitstraling.

test

test

Greet Mols,

Jong en enthousiast team om mee samen te werken. Luisteren, ontwerpen, aanpassen en opvolgen.... Ons project wordt uitstekend begeleid, van A tot Z... Ze durven ons (gelukkig) al eens uit onze comfortzone halen, met een mooi eindresultaat.

Julie Smets, Kontich

Wij hebben super fijn samengewerkt met Ben en zijn team. Wij wouden een huis met wat pit, net iets anders dan alle andere huizen in de straat, en dat is het zeker geworden. Ben en zijn team luisteren echt naar je wensen en tekenen een huis op jou maat en houden rekening met je budget. De samenwerking verliep vlot en als er een probleem was, werd dit steeds vlot en professioneel opgelost. Ons huis is een echte eyecatcher in de straat, maar ondertussen ook echt een warme thuis.

Jan Nelissen,

Reeds 3 jaar ben ik met Ben zakelijk in contact. Veel watertjes mee doorzwommen. Hij heeft toch wel enkele karaktertrekjes die op zijn minst interessant te noemen zijn wanneer gaat om “zaken doen met grote getallen”: Luistert naar wat je te vertellen hebt; Zal niet zijn mening opdringen, maar zal wel zijn visie geven mét fundering!; Is zeker creatief en houdt van totaalprojecten, buiten en binnen moeten coherent zijn; Een rijwoning of een villa: maakt geen bal uit; Heeft me in die 3 jaar op géén enkel vlak ontgoocheld, was steeds van zijn woord in zijn daden; Bouwen is risky business! Correct misschien, dus Ben Martens zal altijd voor jou in de vuurlijn staan: daar kan je op bouwen.

Hans & Denise, Nijlen

Jong, ambitieus en dynamisch kantoor.

Julie, Mechelen

We voelen ons al compleet thuis in het huis. Al die open ruimte en licht. Dat is zalig!

Toon & Marianne, Kontich

Ben Martens staat open voor gesprek en komt met toffe ideeën die je verbouwing net een beetje anders maken.

An & Karen, Berlaar

Een betrouwbaar, toegankelijk en creatief bureau en dit voor een betaalbare prijs, ideaal voor een jong gezin zoals het onze.

Mieke, Boom

Ben is een heel toffe, rustige kerel, die niets pusht, maar dromen probeert te verwezenlijken op een realistische manier.